onsdag den 12. juni 2013

LÆKRE LAKRIDSSKAGER MED CHOKO OG GOJI

På søndag til Magnus' barnedåb skal vi have disse lakridssmåkager og uhm, heg må indrømme jeg virkelig synes de er lækre;-)


Kan kun anbefales:-) -Især til en god kop kaffe.
Velbekomme og værsgo':

INGREDIENSER
200 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
2 spsk lakridspulver (fint - raw kan også bruges)
1 pose gojibær (fåes i Tiger)
90 g smør
200 g sukker
1 æg
50 g hvid chokolade
50 g mørk chokolade
SÅDANNE GØR DU:
Smelt smør og hæld det i røremaskinen / en skål.
Bland mel, bagepulver og lakridspulver sammen, og sigt det i smøret. Rør godt sammen.
Tilsæt sukker, æg, gojibær og hakket chokolade og rør indtil dejen er sammenhængende.
Rul dejen ud i pølser, stil på skærebræt og stilles på køl.
Den skal være rimelig hård, ellers går den i stykker når du skærer den.
Skær nu kagerne i ca. 1 cm tykke skiver.
Bag dem i ovnen ved 180 grader i ca 8-10 min.


Dejen er klistret-Men det skal den være. Kom endelig ikke mere mel i;-)

4 kommentarer:

  1. Nøj hvor skal jeg prøve dem her! Tak for opskrift. :-)

    SvarSlet
  2. Gør det:-)
    De er allerede ved at blive fast ritual af eftermiddagskaffen her;-D

    SvarSlet
  3. De ser gode ud, dem må jeg prøve. Elsker lakrids. Kender ikke de der bær, men tak fortippet om, hvor de kan købes :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja jeg er også ved at synes lakrids er godt til andet end fredagssnolder;-)
      Åh elsker fx de der nødder m chokolade og lakrids.
      Ja, Gojibær skulle være vældig gode for kroppen. Jeg synes bare de smager godt og ser flotte ud;-)
      Kh

      Slet