mandag den 28. september 2015

Draw Doodles Study MÅ du kende

På IG opdagede jeg en dag illustratoren Bettina, der er kvinden bag Draw Doodles Study.
Wauw. Jeg var solgt.
Det passede perfekt med at vi netop går og sysler med at finde billeder, tryk og illustrationer til en fotovæg i stuen OG at vi forude havde en barnedåb.
Gode grunde til at shoppe mine første billeder.

Jeg bestilte i første omgang "When I grow up", som til nu virkelig en min absolutte yndlings. Skyldes bestemt også at familie og det at være mor og far bare er en kæmpe del -Ja, den vigtigste i livet hos os lige nu og her:-)

Inden længe er det tid til at spekulere på julegaver og andet, så vil jeg bestemt igen visitere Draw Doodles Study. Rygtet siger endda at hun dukker op på julemarkedet i Ridehuset, Aarhus 1.-7.december.

Vil for god ordens skyld nævne, at jeg INTET sponsorat eller noget som helst får for dette. Det er skrevet af ren og skær lyst (ligesom resten af min blog;-)). Jeg vil bare dele gode fif og glæde med folket.
Kh Jonna

SE NU HER:


Denne fine fyr kom som en overraskelse også frem af røret. Han er simpelthen skøn.


(Beklager min bloggen ville vende billedet sådanne....;))

Vild med de små kort med hilsen på fra Bettina (kvinden bag det hele).Således hermed min bedste anbefalinger til Draw Doodles Study.

PS barnedåbsforædrene blev forresten glade for gaven;-)


KIDS MONTH 2015:
Dette indlæg er første bidrag fra min side til #kidsmonth2015, der er sat igang af Lise fra bloggen Savværksvej. Der sættes fokus på kreative projekter til børn. Læs mere om projektet her Kidsmonth2015 her. Det bliver en spændende måned fuld af inspiration til børneuniverset.


3 kommentarer:

 1. Ej hvor er det fint! Det er jeg nødt til at se nærmere på. Tak for tippet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Ja du må endelig tjekke hende ud. Er simpelthen så talentfuld:-)

   Slet
 2. Ej hvor er det fint! Det er jeg nødt til at se nærmere på. Tak for tippet :-)

  SvarSlet