onsdag den 12. juni 2013

BOOMERANG-SOFA-PUDE ByFonna

Inden jeg fødte kom jeg nyt fyld i en slatten ammepude....det viste sig dog at være ALT for meget fyld -Så bettemanden gled ned! (Købte en anden med floss flakes-Det kan anbefales!)

MEN den ikke baby-får-mad-egnede-ammepude var alligevel gevaldig god at ligge på i sofaen og til når man sidder med Ipad'en.
Dog var betrækket kedeligt -Det blev der ændret på idag.

Jeg har nemlig været så heldig at Magnus sov gode, lange lure idag-Gad vide om det skyldes vejrskiftet! Symaskinen har snurret flittigt-Så dejlig en følelse.

TADAAAAA-FRA KEDELIG AMMEPUDE TIL SKØN BOOMERANG-SOFA-PUDE:
4 kommentarer:

 1. Ja sådan en ammepude burde være et normalt inventar i en sofa.... Jeg holder også af at bruge min ipad'en, til ryggen, til hovedet eller til støtte når Johan sidder, når han ikke ammer.... Tror helt sikkert den forbliver i sofaen når ammingen er ophørt.... Fedt bare at kalde det en bomerangpude

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Camilla
   Ja ikke! Sådan en burde alle ha.
   Den er nemlig super til mange ting.
   Ja, boomerangpude kom lige til mig... Kan være det blir det nye sort...;-)
   Kh

   Slet
 2. Hvor er den bare blevet flot! Jeg fik også en med fossflakes og har brugt den to gange til at amme. Det kunne jeg slet ikke finde ud af! Til gengæld er den snart slidt op efter to års dagligt brug til aaaaaaalt muligt andet ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja Stine-hvor herligt. Det er en super størrelse og form-Så rart mår tong har flere funktioner og anvendelsesmuligheder:-)
   Kh

   Slet