søndag den 14. april 2013

Så er jeg igang...

"Oh what a Feeling..."

For første gang siden vi kom hjem for 2 uger siden er jeg igang med hækletøjet.
Har tænkt tanken de sidste par dage, men ik blevet til mere.
Mikkel og jeg snakkede også om, at man her i de første par uger har haft svært ved at gå igang med projekter, da man hele tiden har tanke på Bettemanden. OG så har det dumme amning-og-bryst-øv-øv fyldt en masse... Ja ALT for meget!
Amning er edder-børgeme ikke for sjov. Brystbetændelse, svamp, 1000 tårer, stress, sulten søn, for lidt mælk....Øv!

Men NU er det vendt. Vi supplerer op med flaske, da jeg er på antibiotika. Og sikke det har lettet for os alle tre, at der kom styr på det!

Som min Sundhedsplejerske sagde så skal Mor jo være en glad og afslappet mor -Og kærligheden sidder jo ikke i brysterne.
Så nu må vi se om jeg vælger at amme efter behandlingen eller hvordan dwt kører.

Målet er hvert fald helt klart:
GLAD MAGNUS
GLAD MOR
GLAD MIKKEL:-)

10 kommentarer:

 1. ja alle skal være glade og godt tilpas.

  skønne billeder af jer

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak-Ja, man kan bare blive ved at kigge på den lille guldklump:-)

   Slet
 2. Ja, husk, selvom det er svært en god mor sidder ikke kun i brysterne :)

  Han ser altså nuser ud den bette-mand

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og ja, så sandt så sandt.
   Mor skal bare kunne være i det-Og ku smile når hun tænker på bens og babs;-)

   Slet
 3. Avavav, tænker tilbage på sidste år, netop ved denne tid, hvor jeg var helt i knæ med min 4. brystbetændelse på 3. uge + svampeinfektion, der var ret så svær at slå ned, og damn, det var som at få stukket knive i brystet under amning. Men det var så også det, heldigvis. Pøj pøj og god bedring - håber antibiotikummet gør underværker :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh Trine, sikke noget for dig også! Det er hvert fald total jernalderkvinde-agtigt at udfordre kroppen med det amning. Ja, synes dælme det var hårdt... Nu kører det bare med flaskerne og min egen mælk løber ikke rigtig mere til, så vist ved at være afgjort!

   Slet
 4. Åh jeg kan nikke genkendende til det hele - amning er altså ikke kun for sjov! Jeg var igennem de samme turer og jeg endte med at give begge mine børn flaske - for som du skriver "mor skal være glad og afslappet og barn skal være mæt og glad". Det lykkedes først her da vi gik over til flaske! Og mine børn er præcis lige så skønne sunde og dejlige som hvis de havde fået min mælk.
  Held og lykke med det - håber det kører fra nu af!

  SvarSlet
  Svar
  1. Line, hvor er jeg glad for at høre andre også har været samme igennem... Ja, ikke at det var rart at andre også har haft ondt, men at du præcis ved hvordan det føles.
   Siden lørdag har Magnus "kun" fået flaske og der er bare en HELT anden ro på nu, så det er jo et pejlemærke at gå efter. Og ja, børnene bliver jo akkurat ligeså skønne, sunde og dejlige OG mor er glad og afslappet:-)

   Slet
 5. AH, jeg har været alt for langt væk fra bloglæsning, mens jeg har været ude at rejse. Det er jo gået helt hen over hovedet på mig at bebs var ankommet. STORT tillykke med ham. Det er da i sandhed et magisk øjeblik - men desværre kan den amning være ret så drilsk og slem at "kickstarte". Godt at der findes alternativer og det lyder jo til at du har en sundhedsplejerske, der har fokus det rette sted!
  Varme tanker Emilie

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med den skønne dreng. Og skønt med gang i hæklenåleholder igen! Held og lykke med det hele (også amningen) ;)

  SvarSlet