tirsdag den 1. marts 2016

Dejligste dagplejeliv og tid til møde med "ny verden"

Igår var der en ekstra dag i februar. Denne dag var ganske særlig i bores familie... Ikke just en dag vi havde glæde os til med jubel. Det var nemlig sidste dag for Magnus (og forældre;-)) i Betinas dagpleje.
Det var altså underligt... Tænk engang som tiden kan flyve. 
Det var en rigtig fin dag med både plads til smil og tårer. -især den hormonfyldte moder har rigeligt med rørte stunder;-)

Betina, vores dejlige dagpleje er virkelig blevet en varm og vigtig del af vores familie.
Alle tre har vi været super glade hos hende. Engagement, lyst og humør er helt centralt for dagligdagen der. Kunne aldrig drømme om at have valgt andet end dette for vore dejligste Magnus.

I afskedsgave gav Magnus dette:

Fine kopper til fru og hr dagpleje, ord-sky fyldt med minder og en ring.

Betina gav også gave til både A og Magnus, der begge stoppede.
Det var en super god overraskelse: Madkasse og drikkedunk med fint fint billede.

Idag ventede børnehavelivet for både barn og forældre. Ja eller børn. Heldigvis er Magnus og hans gode veninde A startet i samme børnehave.
Det er godt nok en helt anden verden. Helt anden. Mange børn, færre voksne og utrolig meget selvstændig gebærden. Fagre nye verden, som jeg er meget spændt på at se hvordan udvikler sig. Det er nok værst for forældrene... Magnus synes det var en god dag så det var dejligt. Det var stort at have madkasse med og han glæder sig til imorgen.
Jeg er lykkelig for at vi kan have ham på deltid og at min barsel starter om 2,5 uge:-):-):-):-)

Nå, vil kigge mod Fjern Kyster på TV2 inden tidligt godnat herfra.
Kh Jonna

Det blev også til en FAR-kop, da vi var kreative;-)4 kommentarer:

 1. Årh så fine gaver I har lavet :) og hvor må det være skønt at have haft så dejlig en dagplejemor, desværre ikke alle jeg høre der er så heldige. Håber for Jer at Blyp i maven også kan komme til Betina når det bliver tid ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, selv også rigtig tilfreds med gaverne. Dem har vi nu tænkt en del over.
   Super super dejlig dagplejemor ja:-):-):-)
   Kh

   Slet
 2. Det er en helt særlig overgang fra dagpleje og til børnehave. Nyd nu at der kun er få uger til din barsel, for så er det tid til at mærke efter og finde roen frem inden nr. To melder sin ankomst. Hav en god uge, og så er det jo snart tid til påskeæggeskæg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så sandt Lotte. Det er en overgang man skal vænne sig til.
   Nemlig barsel lige om lidt. Uh jeg glæder mig og vil nyde roen og glæde mig meget over at have rolige dage med Magnus hjemme også;-)
   Påskeæggeskæg jubiiiiiii

   Slet