lørdag den 31. december 2011

FANTASTISK GODT NYTÅR

Så er tiden inde til årets sidste indlæg -og jo egentlig også mit første nytårsindlæg.
2011 var jo så året hvor jeg fik øjnene op for hækling og også denne blogverden -og dét er da bare to fantastiske ting jeg slet ikke kan slippe. 
Afslapning, inspiration, kreative bekendtskaber, sjove ideer og meget andet!
Så i den rette nytårsånd skal lyde en stor tak til alle jer, der følger med, kommenterer (så dejligt) og deler jeres kreative sysler.

Nu er det så nytårsaften i aften og dagen startede friskt med en super omgang spinning i Fitness:-)
Sidder nu og er igang med min første "Dizzy Owl" fra Frøken Maj
Lytter til dejlig musik, nynner og smådanser allerede rundt!
Kransekagerne er bagt og dyppet i god mørk chokolade, muslingerne står i vand, og hummerne ligger på køl.

Igår hentede Mikkel og jeg de smækre dessertkager ved Langenæsbageren. Der var stuvende fuldt i bageriet, men sikker på de er al ventetiden værd...
  
Uuuuuhm , så er desserten klar!Oveni dette gik vi en god lang travetur for man skulle da liiiige have årets sidste latte fra "Den Lille Bitte Kaffebar" i Bramersgade (PRØV den -ren gufkaffe og stemning!) Så nu er vi klar til nytåraften! Vi spiser romantic dinner bare os to og tager så nok videre op til dejlige gode venner senere!

HA ET ABSOLUT FANTASTISK GODT NYTÅR ALLE SOM EN 
- GLÆDER MIG TIL AT OPLEVE HVAD SPÆNDENDE 2012 BYDER PÅ!
HAPPYYYYYYYY NEW YEAR!

2 kommentarer:

 1. Rigtig godt nytår til dig også - glæder mig til at følge dine hæklerier og blog videre i det nye år - for nej! har man først opdaget blogland, så tror jeg ikke man slipper det igen, sådan har jeg det i hvert fald også :)

  Lyder som en rigtig skøn dag I går i møde - her bliver det helt stille og rolig familie aften med fondue af spareslagsen, med kylling, bacon og coctailpølser - ungerne er syge/forkølede og pengene brugt på julen - så der gik sport i at opfinde den billigste og mest børnevenlige menu, ever!!! Faktisk rigtig sjovt, og vi glæder os allerede alligevel ;)

  SvarSlet
 2. Hej Karina
  Det lyder som en rigtig hyggeligt nytårsaften hos jer også. Fondue er nu også bare super hyggeligt -sådan noget langtidsmad, man kan sidde over i timevis;-)
  Her nydes 01.01.2012 i skønne velourbukser og helt uden tømmermænd -så der er overskud til at hækle og kigge i Boligblade. Nyd dagen :-)

  SvarSlet